Tiimi

Olemme 16 pääomasijoittamisen ammattilaista, joilla on laaja kokemus pääomasijoittamisen lisäksi konsultoinnista, investointipankkitoiminnasta sekä lukuisilta teollisilta toimialoilta.

X

Mika Uotila

Matkapuhelin: 040 553 6110

Email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Eero Leskinen

Senticassa minulla on erinomainen mahdollisuus käyttää niitä tietoja ja taitoja sekä kertynyttä osaamista ja kokemusta, jonka olen saanut yli 25 -vuotisen työurani aikana ulkomailla ja Suomessa. Kertynyt kokemus auttaa valitsemaan hyviä sijoituskohteita ja kehittämään kohdeyrityksiä hallituksesta käsin. Pitkä historiani kansainvälisten yritysten johtotehtävissä on antanut syvän ymmärryksen kansainvälistymisen haasteista sekä omistuspohjan merkityksestä yrityksen toiminnassa, päätöksenteossa ja kehittämisessä.  Olen erittäin innostunut Sentican tiimissä työskentelystä ja mahdollisuudesta tuoda kansainvälistä näkemystä kohdeyhtiöidemme kehittämiseen.

Matkapuhelin: 050 405 5871

Email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Christer Niemi

Aika lentää, kun päivät täyttyvät innostuneista ihmisistä ja haastavista työtehtävistä. Katsoessani taaksepäin uraani, minulla on ollut mahdollisuus työskennellä menestyneiden yritysten perustajien ja johdon kanssa sekä innokkaiden ja lahjakkaiden kollegoiden kanssa lähes kolmen vuosikymmenen ajan. Aloitin urani analysoimalla pörssiyritysten liiketoimintamalleja ja jatkoin yritysrahoituksen neuvonannossa. Investointipankkivuosieni jälkeen tunsin, että minulla oli oikeanlaista kokemusta ja sopivat työkalut hypätäkseni pääomasijoittamisen maailmaan. Senticassa päivittäinen inspiraationi syntyy pitkälti haasteista liittyen kasvun etsimiseen ja hallintaan yhdessä innostuneiden johtoryhmien, kokeneiden hallitusammattilaisten ja osaavien kollegoiden kanssa. Ihmiset ovat aina ne, jotka saavat asiat tapahtumaan! Tärkein urani varrella oppimani asia on se, että intohimoiset ja asialleen omistautuneet ihmiset luovat menestyviä yrityksiä. 

Matkapuhelin: 0400 469 486

Email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Marjatta Rytömaa

Olen onnellinen siitä, että minulla on ollut mahdollisuus nähdä monipuolisesti työelämän eri ympäristöjä. Minulla on filosofian tohtorin tutkinto biokemiasta ja työurani alkuajoilta kokemusta tutkimustyöstä sekä Suomesta että Englannista. Teollisuuden palvelukseen siirryin vuosituhannen vaihteessa ja olen sen jälkeen työskennellyt tiiviisti niin tuotekehityksen, tuotannon, laadun, markkinoinnin, myynnin kuin yritysjohdonkin kanssa. Oma työurani on perustunut jatkuvaan itsensä kehittämiseen. Terveydenhuoltoon liittyvät toimialat ovat aina olleet lähellä sydäntäni, mutta Senticassa minulla on ollut mahdollisuus tutustua myös muihin toimialoihin. Nykyroolissani nautin suunnattomasti kun pystyn tukemaan yrityksiä ja niiden johtoa löytämään vahvuutensa ja menestymään. Uskon vahvasti ihmisten erilaisuuden ja tiimien dynamiikan voimaan.

Matkapuhelin: 040 514 3304

Email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Aitor de la Torre

Matkapuhelin: 040 830 7503

Email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Pentti Tuunala

Tarinani Senticalla alkoi jo 90-luvun lopussa valmistuttuani Tampereen teknillisestä korkeakoulusta ja työskenneltyäni muutaman vuoden pk-yritysten rahoituksen ja analysoinnin parissa. Senticalla olen saanut osallistua upeiden yritysten ja liiketoimintamallien kehittämiseen sekä kasvun pullonkaulojen poistamiseen- kohdattuja haasteita ja epäonnistumisia unohtamatta.

Nautin kun saan tehdä töitä motivoituneiden, energisten ja innovatiivisten ihmisten ja tiimien kanssa. Mutkaton tekemisen fiilis huumorilla höystettynä on mielestäni menestyksen avaintekijä ja minulle henkilökohtaisesti ensiarvoisen tärkeää. Suomalaisen pääomasijoittamisen kehityksen etulinjassa oleminen kahden vuosikymmenen aikana on ollut valtavan opettava ja motivoiva kokemus. 

Matkapuhelin: 0400 606 078

Email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Johan Wentzel

On huvittavaa, miten katsoessani taaksepäin kaikella näyttää olleen tarkoituksensa.

Nuorena investointipankkiirina pitkiä öitä toimistolla, joista tuloksena sekä hienoja onnistumisia että opettavia kokemuksia. Vaiherikkaita vuosia suurimmassa islantilaisessa pankissa vauhdin ollessa hurjimmillaan. Kaikki nämä kokemukset ovat olleet mielenkiintoinen matka ja kasvattava kokemus siihen mistä tänään nautin eniten - loistavien yhtiöiden tukeminen niiden tavoitteissa saavuttaa jotain suurta, kehittyä, loistaa ja menestyä. Vaikeinta on aina jättää hyvästit, kun niin paljon on vielä tekemättä, ja elinikäisiä ystävyyssuhteita on solmittu henkilöiden kesken, jotka ovat olleet toteuttamassa tarinaa. Toisaalta joku muu jatkaa ja loppujen lopuksi sekin on osa tätä työtä.

Matkapuhelin: 040 733 9925

Email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Liisa Harjula

Olen juristi ja ekonomi, jonka juuret sijaitsevat Loimaalla ja Pohjanmaalla. Ammatillinen perustani on vahvasti lääketeollisuudessa - työ kansainvälisen lääkeyrityksen juristina tarjosi samalla käytännön businesskoulun. Innostun työtehtävistä, joissa saa kehittää kokonaisuuksia ja myös nähdä työn tulokset, kannan aina vastuun siitä mihin osallistun. Jos nimeän neljä itselleni tärkeää elementtiä työssä, poimin nämä epäröimättä: yrittäjyys, yleissivistys, ammattimaisuus ja huumori. Työssäni Senticassa on kaikkea tuota, sen vuoksi joka aamu on kiva lähteä töihin. 

Matkapuhelin: 040 506 2295

Email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Antti Keränen

Verratessani nykyistä työtäni Senticalla uraani investointipankkiirina, tuntuu siltä kuin sprintti olisi muuttunut pitkän matkan juoksuksi. Töissä on yhteisiä piirteitä, mutta enää ei ole kyse pelkästään transaktioista, vaan yleinen kehitystyö kestää vuosia. Koen itseni etuoikeutetuksi saadessani mahdollisuuden työskennellä kunnianhimoisten ja visionääristen yrittäjien ja johtoryhmän jäsenten kanssa, jotka haluavat nostaa yrityksen seuraavalle tasolle Sentican tuella. Jokaisella yrityksellä on ominaispiirteensä, kasvutavoitteensa ja -mahdollisuutensa, mikä tekee työstäni mielenkiintoista ja palkitsevaa joka päivä. Joskus matka maaliviivalle on kuoppainen, mutta mielestäni se kuuluu pelin henkeen, kun tavoitteet ovat korkealla. Haasteet kasvattavat ja menestyvät tiimit ratkaisevat ne yhdessä saavuttaakseen päämääränsä.

Matkapuhelin: 040 717 3789

Email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Timo Sarkki

On erittäin vaikea olla innostumasta duunista, jonka myötä saattaa lyhyen ajan sisällä ajautua mielenkiintoisiin haasteisiin liittyen vedenpuhdistamiseen Kiinassa, sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämiseen Suomessa tai teollisuuden kalustamiseen Euroopassa. Parasta työssäni on päästä tutustumaan lukemattomiin erilaisiin ja ainutlaatuisiin ideoihin, yhtiöihin ja erityisesti persooniin, joita Suomesta löytyy lukematon määrä. Osan näistä yhtiöistä ja henkilöistä kanssa minulla on ollut kunnia päästä tekemään yhteistyötä, ja joskus jopa hyvällä menestyksellä! Oma roolini Senticassa on tällä hetkellä painottunut erityisesti kohdeyhtiöiden kehittämiseen, mutta toki samalla myös uusien mielenkiintoisten sijoituskohteiden etsimiseen ja toimialan luonteen mukaisesti myös irtaantumisiin. Lisäksi palavasta rakkaudesta kaikkeen laskentatoimeen ja raportointiin liittyen, olen päässyt osaltani myös jättämään pienen kädenjälkeni kohdeyhtiöiden ja rahastojen raportoinnin ihmeelliseen maailmaan.  

Matkapuhelin: 040 744 6252

Email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Mikael Autio

Nautin visioiden ja niiden toteuttamiseen vaadittavien polkujen määrittämisestä. Tämän lisäksi minulle on luontaista keskittyä siihen miten asioita voisi parantaa. Nämä piirteet johdattivat minut ensin konsultoinnin maailmaan ja tämän jälkeen pääomasijoitusalalle Senticaan. Olen kiitollinen siitä, että saan tehdä työtä sijoituskohteidemme ja Sentican työhönsä intohimoisesti suhtautuvien ihmisten kanssa, ja että saan oppia heiltä jatkuvasti tehdessämme lujasti töitä yhteisten visioidemme toteuttamiseksi. Tällä hetkellä olen mukana kehittämässä RD Velhoa, jonka tavoitteena on olla tulevaisuudessa Suomen johtava tuotekehitys- ja IoT-kumppani, ja Chilitiä, jokaa tarjoaa vahvan teknisen osaamisen ja loistavan asiakaspalvelun avulla asiakkailleen parempaa IT-arkea.

Matkapuhelin: 040 964 5591

Email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Reeti Saarinen

Sijoittamisessa on kyse niukkojen resurssien kohdentamisesta tehokkaimmalla mahdollisella tavalla, mikä käytännössä tarkoittaa tasapainottelua riskien ja tuottojen välillä, vaihtelevan asteisen epävarmuuden vallitessa. Pääomasijoittaminen on tämän toiminnan keskiössä, ja osana Sentican tiimiä pääsen laittamaan omat taitoni optimaaliseen käyttöön parhaimpien tuottojen tavoittelussa. Vankat työkalut tähän tehtävään antaa aiempi kokemukseni yritysrahoituksesta ja investointipankkitoiminnasta sekä Suomessa että ulkomailla. Yksittäisen sijoituksen tuotto ei kuitenkaan synny paperilla vaan se on osa kohdeyhtiömme tarinaa, jonka kehittämisessä olemme tiiviisti mukana alkumetreiltä aina yhteisen lopullisen päämäärän saavuttamiseen saakka. Senticalla olen ollut mukana hankkeissa monilla eri toimialoilla, viimeisimpinä muuan muassa infrastruktuurirakentamisessa ja luotonhallinnanpalveluissa.

Matkapuhelin: 040 561 8761

Email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Virva Vesanen

Olen työskennellyt Senticassa koko tähänastisen työurani valmistuttuani aikoinaan Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta. Senticassa parasta on inhimillinen ote pääomasijoittamiseen, suoraviivainen ja innovatiivinen tekeminen sekä erilaiset persoonat, joiden kanssa saan tehdä töitä omassa tiimissä sekä kohdeyhtiöiden parissa. Nautin siitä, että työssäni minulla on mahdollisuus auttaa monenlaisia eri kehitysvaiheessa olevia ja eri toimialoilla toimivia yrityksiä matkalla menestykseen. Tällä hetkellä kohdeyhtiöitäni ovat funktionaalisia elintarvikkeita myyvä Func Food, helikopterilentäjien simulaattorikoulutuskeskus Coptersafety ja yksi Suomen johtavista HR- ja henkilöstövuokrausyhtiöistä, VMP.

Matkapuhelin: 040 828 6285

Email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Kai Vesikallio

Liityin Senticaan syksyllä 2017 suoritettuani oikeustieteen ja kauppatieteiden maisterin tutkinnot Helsingissä. Opiskeluaikanani työskentelin pääsääntöisesti eri liikejuridiikan asianajotoimistoissa muun muassa yrityskauppojen parissa. Tuolloin kiinnostuin myös pääomasijoittamisesta, jossa minua kiehtoo erityisesti se, että menestyksekkään liiketoiminnan identifiointi ja kehittäminen edellyttää jatkuvaa uteliaisuutta uusia asioita kohtaan. On hienoa tehdä töitä ympäristössä, jossa ihmiset nauttivat työstään ja ovat tällä tavalla uteliaita ja tiedonhaluisia.

Matkapuhelin: 050 599 7167

Email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Mervi Marttila

Numerot, numerot! Sentican työ nähdään usein kohdeyhtiöiden ja niiden liiketoimintojen kautta. Jos kaivautuu hieman syvemmälle löytää yksityiskohdat kaiken tämän taustalla, rahastoraportoinnin ja hallinnointiyhtiön. Tämä on minun työmaani ja on erittäin mielenkiintoista työskennellä sijoittajiemme kanssa, joka on tärkein ryhmä koko toiminnan taustalla. Vuodesta 2005 lähtien olen vastannut lukuisista eri toiminnoista, kuten rahastoraportoinnista, kirjanpidosta, rahakutsuista, maksuista, muutosta uuteen toimipisteeseen ja monesta muusta päivittäisestä toiminnosta.

Matkapuhelin: 050 369 9947

Email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Iida Pyykkönen

Aloitin työt Senticassa tammikuussa 2012. Olen saanut hoidettavakseni kirjavan skaalan erilaisia työtehtäviä muun muassa taloushallinnosta aina asiakastilaisuuksien toteuttamiseen ja matkakoordinaattorina toimimiseen. Työni parhaita puolia on, että jokainen päivä on erilainen ja tuo mukanaan uusia, odottamattomia yllätyksiä. Työssäni olen saanut kohdata myös monia mielenkiintoisia ihmisiä. On erittäin motivoivaa ja palkitsevaa olla osa Sentican loistavaa ja ammattitaitoista tiimiä. Sentican hymy, ensivaikutelma ja auttava käsi ovat sanoja, jotka parhaiten kuvaavat työtäni Senticassa.

Matkapuhelin: 040 351 0157

Email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)